26 Kasım 2010 Cuma

2011 ayakkabı modelleri – camber 2011 koleksiyonu – camper 2011 – camper ayakkabı – camper spor ayakkabı

camper spor ayakkabı





Camper 2011 koleksiyonu sizi görsel bir şölene davet ediyor. Günlük ve spor modeller olarak kullanılabilecek renkli Camper’larla bir renk ya da desen karmaşasına neden olmamak için daha sade giyinmek zorunda kalabilirsiniz.
Camper, günlük ayakkabı modellerinde 60′lı yılları anımsatan ayakkabıları renklendirmiş. Orta yükseklikteki ahşap topuklar kesik çizgilerle hareketlendirildi. Her biri iki ayrı rengin kombinesiyle hayat buluyor. Koyu ve canlı renklerle oluşurulan renk kombineleri klasik 60′lı yılların ayakkabılarına farklı ve heyecan dolu bir yorum katmış. Camper renkli ayakkabılar için tek bir kelime seçmem gerekse kesinlikle tarz derim.
por ayakkabı modellerinde de aynı renkliliği kullanan Camper, bu defa renkliliği hayli abartmış. Saks mavisi, kırmızı ve lacivert renklerde ki düz modellere diyecek yok fakat bağcıklı spor ayakkabılarında kullanılan renkler oldukça karmaşık bir görüntü veriyor. 5-6 rengin birden kullanıldığı Camper spor ayakkabı modelleri adeta bir renk cümbüşü gibi. Bir ayakkabı için çok fazla renk olduğunu düşünsem de mutlaka beğenenler çıkacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder